Kerstevent 2023 op zondag 10 december 12:00-16:00 uur.

Met veel enthousiasme wordt u uitgenodigd voor het Kerstevent 2023!

Het belooft een geweldige gelegenheid te worden om samen de gezellige kerstsfeer te ervaren.

Het Kerstevent begint om 12:00 uur en eindigt om 16:00 uur,

in en om het gebouw de “Wolfsdreuvik” in het Smithuyserbos op 10 december.

Hier zijn enkele hoogtepunten van het Kerstevent:

 1. Wolfsdreuvik gedecoreerd in kerstsfeer: We zullen de prachtige Wolfsdreuvik in kerstsfeer brengen en versieren. Dit zal een magische en feestelijke ambiance creëren.
 2. Kerststukjes maken of kopen: In gezellige partytenten met verwarming zullen we de gelegenheid bieden om kerststukjes te maken. Dit is een leuke activiteit om onze creativiteit te uiten en een persoonlijk tintje aan het evenement toe te voegen.
 3. Kraam met versnaperingen: Er zal een kraam aanwezig zijn koffie en thee met heerlijke kerstkransjes.
 4. Tafel met gadgets: Voor de liefhebbers van gadgets zal er een speciale tafel zijn met leuke en verrassende items. Dit is de perfecte gelegenheid om iets unieks te vinden als kerstcadeau.
 5. Fotomoment bij de arrenslee: Onder de tekst Wolfsdreuvik zal een prachtige arrenslee worden opgesteld. Dit voor een onvergetelijk fotomoment om de mooie
  herinneringen vast te leggen.
 6. Foodtruck (Hut van ome Jan) met erwtensoep en meer: Om ervoor te zorgen dat niemand honger heeft, zal er een gezellige foodtruck aanwezig zijn met heerlijke gerechten, zoals erwtensoep, oliebollen en warme chocolademelk, glühwein en andere lekkernijen. Hier kunnen we genieten van lekkernijen en ons laten verwennen met
  lekkere hapjes.
 7. Kerstvrouw en -man: Dorry en Gert-Jan zullen als kerstvrouw en -man aanwezig zijn om het evenement op te luisteren. Ze zullen zorgen voor een feestelijke en vrolijke sfeer.
 8. Muziek: Kerstmuziek zal klinken om ons allemaal in de kerststemming brengen en voor de nodige feestelijke ambiance zorgen.
 9. Vuurpotten: Marsmallows en jezelf verwarmen aan de vuurpotten in een unieke kerstsfeer
 10. Kerstkaarten en plantjes: Voor de liefhebbers van kerstkaarten of plantjes zal er een speciale tafel zijn met leuke kerstkaarten en mooie plantjes. Wellicht het perfecte kerstcadeau.