NatureBliss

Stichting Smithuyserbos is vanaf 1 mei 2024 een samenwerking aangegaan met Yvette van den Berg van NatureBliss uit Lage Vuursche.

Bij Yvette kunt u terecht voor bijzondere natuurexcursies (o.a. in het Smithuyserbos).

Yvette is natuurfotograaf, gids en gecertificeerd wandelcoach. Dit zorgt voor een extra dimensie aan haar wandelingen. Wanneer je wandelen in de natuur combineert met gebruik van alle zintuigen, ontstaat er magie. Een snufje groen, een dosis beweging, gecombineerd met de melange van verwondering is een succesrecept voor bewustwording en inspiratie.

Tijdens stralende zomerdagen is het heerlijk om veel tijd buiten door te brengen. De ochtenden in de natuur zijn werkelijk cadeautjes als de heide in bloei staat en je in alle rust kunt genieten. Met Yvette heeft u een grote kans om verschillende reeën te zien en te fotograferen tijdens haar excursie vroeg in de ochtend, met wellicht een koffiemoment in de Wolfsdreuvik in het Smithuyserbos.

Vanaf 1 mei 2024 is het mogelijk om met NatureBliss een wandelarrangement / natuurexcursie te ervaren in het mysterieuze Smithuyserbos.

Diep verscholen in de bossen tussen Hilversum en Lage Vuursche ligt Kasteeltje Wolfsdreuvik. Tot voor kort slechts 2 dagen per jaar geopend voor publiek, maar vanaf 1 mei 2024 exclusief te boeken als bedrijfsuitje of activiteit met vrienden en familie.

Ervaar de magie van het torentje en het omliggende bos en verras anderen met een unieke ervaring.

Via https://www.naturebliss.nl kunt u meer informatie vinden over de arrangementen van NatureBliss.